Naslovna Društvo Zorana Mihajlović danas na „Đerdapu dva“ i u obilasku radova u opštini...

Zorana Mihajlović danas na „Đerdapu dva“ i u obilasku radova u opštini Kladovo

1679
1

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović posetiće danas Borski okrug.

Prema najavama ministarka i potpredsednica Vlade Srbije obići će danas u 13 sati i 45 minuta novoizgrađeni most preko Podvrške reke kod Milutinovca u opštini Кladovo i radove na rehabilitaciji državnog puta I B reda br. 35 Кladovo – Brza Palanka.

U nastavku svoje posete Borskom okrugu, ministarka će u 14 sati i 50 minuta obići i  brodsku prevodnicu na Hidroelektrani HE “Đerdap dva”  gde će zajedno sa Miloradom Grčićem, direktorom Elektroprivrede Srbije potpisati i Protokol o saradnji na realizaciji projekta adaptacije brodske prevodnice u sastavu druge đerdapske elektrane.

1 KOMENTAR

  1. .😀 .Eto….A gradjani Istocne Srbije su bas pre par samo nedelja SAMI osnovali Javnu Facebook grupu ,, Auto-put Koridor istok“… o.,,NAJZNACAJNIJEM NEIZGRADJENOM MEDJUNARODNOM SAOBRACAJNOM KORIDORU Republike Srbije… i ,,KORIDORU ZIVOTA,, ovog demografski, ekonomski, socijalno…tesko urusenog POGRANICNOG regiona Istocne Srbije… I ta JAVNA Facebok grupaima vec ima vise od 1600 ..a onih koji je prate sa svoih Facebook profila bar 5-6 -7-8….puta vise… Tako da i postovani zainteresovaniNegotinci i Krajinci ,ka oni SVI DRUGI..u Srbiji i van nje…mogu da pregledaju i analiziraju na desetine i desetine mapa, dokumenata, Studija,Aneksa,dopisa….JAVNO I TRANSPARENTNO OBJAVLJENIH na zidu ove JAVNE Facebook grupe…o nastanku znacaju,razvoju,podrskama,finansiranju, medjunarodnoj poziciji …kao i visegodisnjim preprekama,blokadama finansiranj….kao i NAJNOVIJIM POKUSAJIMA POTPUNE I TRAJNE ELIMINACIJE ovog TRANSEVROPSKOG (ATLANSKI OKEAN-CRNO MORE) GEOSTRATESKOG PROJEKTA I KORIDORA SA TERITORIJE Republike Srbije.. .😀..Naravno ,vec duze vremena postoje i Viber,WhatsApp i druge grupe o ovom NAJZNACAJNIJEM NEIZGRADJENOM SAOBRACAJNOM KORIDORU Republike Srbije…tako da je VEOMA LAKO doci do SVIH POTREBNIH PRECIZNIH,TACNIH I ISTINITIH INFORMACIJA O OVOM PROJEKTU I KORIDORU….I TO ZNSNJE je vec izuzetno siroko disperzovano i rasprostrsnjeno po celoj Istocnoj Srbiji..a i MNOGO,MNOGO SIRE od Istocne Srbije….I TO ..SVI ZNAJU…..😀 Pa pretpostavljam i minstarka gdja Mihajlovic….ako janje jedini ODGOVOR koji ocekuju gradjani Istocne Srbije.:
    KO u njenom Ministarstvu…vec godinama,godinama i skoro CITAVU DECENIJU BLOKIRA SVAKO FINANSIRANJE ovog Projekta i koridora..i IZMiSLJA NOVE PRIORITETNE ( i BESMISLENE autoputeve i drumske koridore)..bar TRI (3) takva NOVA u poslednjih nekoliko meseci..kao sto to vec SVI znamo…😀😀😀 Verujemo da ce Ministarka JAVNO, JASNO I PRECIZNO,DETALJNO I KONKRETNO gradjanima Istocnne Srbije..i cele Srbije i nase dijaspore…DaATI ODGOVOR NA OVO DALEKO NAJVAZNIJE PITANJE…A postoje i neki NOVI AKTI (dva akta) Generalnog sekretarijata Predsednika Republike Srbije..i Kabineta Predsednika Vlade Republike Srbije o Multimodalnom saobracajnom koridoru- Istok(Crnomorskom koridoru) ..o cijem bi sadrzaju postovana ministarka gdja Mihajlovic i TREBALA I MORALA ds informise gradjane Istocne Srbije…..😀 A ta DVA (2) akta su inicirala i NOVI ,treci, dokument Ministarstva na cijem je celu postovana ministarka gdja Mihajlovic…Broj : 344-11-08055/2018-01 od 30.decembra 2019.g.. 😀 Pa bi i o sadrzaju togTRECEG Dokumenta njenog Ministarstva ministsrka gdja Mihajlovic takodje I TREBALA I MORALA da informise i gradjane i najsiru javnost Srbije..😀 Jer je to i prirodno ..i normslno…i Srbija je evropska drzava…a nije Banana Republika negde u Centealnoj i J uznoj AmericiAziji,Africi ….gde se GEOSTRATESKE STVARI stvari uvek rade…. tiho,nevidljivo, netransparentno… u senci banana…😀😀😀 Navrdeni dokument Ministarstva gradjevine, saobracaja i infrastrukture vec sa NALAZI NA ZIDU prethodno pomenute Javne Facebook grupe….I zato dobrodosli u Istocnu Srbiju postovana Ministarka gdo Mihajlovic…Pre nekog vremena…javno obecano… je i uradjeno. Gradjani Istocne Srbije jedva cekaju odgovor na vec napisano pitanje :KO ? Jer vreme bajki ..je aut. Srdacan pozdrav..iz 🚞

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.