Naslovna Sport Zona Istok: Ubedljiva pobeda „Dunava“, novi poraz „Sloge“

Zona Istok: Ubedljiva pobeda „Dunava“, novi poraz „Sloge“

400
0

U šestom kolu Zone Istok prahovski „Dunav“ zabeležio je svoju četvrtu pobedu, dok je kobišnička „Sloga“ poražena.

Fudbaleri „Dunava“ savladali su na svom terenu novajliju „Zvezdu“ iz Blata sa čak 6:1 u utakmici koja je ocenjena kao prava prvenstvena.

Utakmicu je svakako obeležio het-trik Milana Jakovljevića, ali i golovi Dejana Bregovljanovića, Nikole Ranđelovića i Slađana Bogdanovića.

Povratnik iz Srpske lige u Zoni Istok nastavlja sa pobedama pa trenutno zauzima prvo mesto na tabeli sa 14 bodova, poen više od pirotskog „Jedinstva“ i dva od „Tanaska Rajića“  i FK Bor 1919, koji imaju  po 12 bodova.

Fudbaleri „Dunava“ dobro su započeli sezonu sa četiri pobede i dva remija, primivši u šest utakmica samo šest golova, uz 19 koliko su ih dali.

Naš drugi predstavnik u Zoni, ekipa kobišničke „Sloge“, tek treba da konsoliduje svoje redove. „Sloga“ koja je suvereno vladala u nižem rangu, od početka prvenstva u Zoni nije uspela da zabeleži ni jedan bod. Ovog vikenda u šestom kolu poraženi su na gostovanju u Pirotu sa 5:1.

U narednom kolu „Dunav“ u subotu, 2. oktobra putuje u Trgovište kod Knjaževca na duel ekipi OFK „Knjaz“, koji se igra od 15 časova, dok će „Sloga“ u nedelju, 3. oktobra ugostiti u 11 časova kladovski „Brodoremont“.