Naslovna Sport Zona Istok: Pobeda “Hajduk Veljka”, poraz “Branika”

Zona Istok: Pobeda “Hajduk Veljka”, poraz “Branika”

369
0

Ovog vikenda odigrane su utakmice šestog kola Zone Istok. Negotinski “Hajduk Veljko” uknjižio nove bodove.

“Hajduk Veljko” je na svom terenu savladao ekipu OFK Slatina sa 4:1 u šestom kolu Zone Istok. Strelci na naš tim bili su Dejan Bregovljanović u 15. i 47. minutu, Marko Milošević u 20. i Uroš Stošić u 55. Strelac jedinog gola za Slatinu bio je Ivan Kostić u 69. minutu iz kaznenog udarca.

Bila je ovo treća prvenstvena pobeda “Hajduk Veljka” koji je, uz dva remija i jedan poraz, sa 11 bodova na petom mestu tabele. Isti broj bodova, ali bolju gol razliku ima i boljevački “Rtanj” koji je četvrtoplasirani. Prvi je i dalje “Timok 1919”  sa svih šest pobeda i 18 bodova, drugi “Tanasko Rajić” iz Pirota sa 14, a treći “Bor 1919” sa 13 bodova.

Štubički “Branik” nije uspeo da se na gostovanju izbori sa ekipom “Balkanskog” koji je u Dimitrovgradu slavio sa 5:1. U listu strelaca su se za “Balkanski” upisali dvaput Nikola Ćirić, a po jednom Denis Ivanov, Aleksandar Todorov i Davor Petrov. Strelac jedinog gola za “Branik” bio Jovan Veljković.

“Hajduk Veljko” u sedmom kolu Zone Istok putuje u nedelju 1. oktobra u Belu Palanku na duel sa ekipom FK “Rajko Mitić”, dok je “Branik” istog dana domaćin “Lužnici” iz Babušnice.

U subotu 30. septembra “Trebič” će u Sokobanji ugostiti  “Jedinstvo” iz Pirota, OFK “Knjaz” u knjaževačkom Trgovištu zaječarski “Timok 1919”, a “Senjak” u Pirotu “Rtanj”.

OFK Slatina je u nedelju domaćin “Balkanskom”, “Bor 1919” ekipi Zlota, a “Tanasko Rajić” će u Pirotu ugostiti kladovski “Brodoremont”.