Naslovna Sport Zona Istok: Pobeda „Branika“, remi „Hajduk Veljka“

Zona Istok: Pobeda „Branika“, remi „Hajduk Veljka“

161
0

Ovog vikenda odigrane su utakmice drugog kola Zone Istok. „Hajduk Veljko“ igrao bez golova, „Branik“ vezao drugu pobedu.

FK „Branik“ Štubik

Fudbaleri „Branika“ slavili su i u drugom kolu savladavši sa 2:1 ekipu OFK „Knjaz“ iz knjaževačkog Trgovišta. Štubičanci su zabeležili tako svoju drugu uzastopnu pobedu u višem rangu u koji su kao pobednici Okružne lige Bor ušli ove sezone.

Fudbaleri „Hajduk Veljka“ su uknjižili jedan poen jer su u Zlotu igrali bez golova, 0:0.

Zaječarski “Timok 1919” ostvario je, takođe, svoju drugu pobedu u Zoni Istok savladavši sa 4:0 pirotsko “Jedinstvo”. Pobede su zabeležili i „Balkanski“ u Dimitrovgradu sa 4:1 protiv „Senjaka“ iz Pirota, „Tanasko Rajić“ koji je u Pirotu sa 2:1 pobedili FK „Bor 1919“, „Lužnica“ koja je u Babušnici bila bolja od novajlije „Trebiča“ iz Sokobanje (4:0), „Brodoremont“ koji je u Kladovu pobedio sa 3:2 belopalanački „Rajko Mitić“ i „Rtanj“ koji je u Boljevcu sa 4:0 pobedio OFK Slatinu.

U narednom kolu nas očekujeu zanimljivi susreti starih znanaca “Hajduk Veljka” i “Timoka” koji će se sastati u nedelju 3. septembra od 16 sati i 30 minuta. “Branik” u nedelju putuje u Bor na duel FK “Bor 1919”, takođe od 16.30 sati.

U subotu 2. septembra sastaju se Trebič – Brodoremont, OFK Knjaz – Lužnica i Senjak – Tanasko Rajić, a u nedelju Jedinstvo – Balkanski, OFK Slatina – OFK Zlot, Rajko Mitić – Rtanj. Sem Slatine i Zlota koji igraju od 11 sati sve ostale utakmice počinju u 16 sati i 30 minuta.