Naslovna Sport Zona Istok: Pobeda “Branika”, poraz “Hajduk Veljka”

Zona Istok: Pobeda “Branika”, poraz “Hajduk Veljka”

134
0

Ove subote odigrano je 29. kolo Zone Istok.  Negotinski “Hajduk Veljko” poražen u Babušnici od domaće “Lužnice”, “Branik” na svom stadionu porazio borsku Slatinu.

Ilustracija, pixabay.com

U pretposlednjem kolu Zone Istok negotinski “Hajduk Veljko” poražen je u Babušnici sa 3:2 od domaće “Lužnice”, koja je trenutno na šestoj poziciji, sa tri boda manje od negotinskog tima. Poraz im je doneo pad na petu poziciju sa 48 bodova, dok se na četvrtu, sa istim brojem bodova, popeo dimitrovgradski “Balkanski” koji je u Zlotu slavio sa 6:0.

FK “Branik” je, međutim sa čak 9:0 porazio borsku Slatinu koja sa 31. bodom beleži pad na 11. poziciju. “Branik” je time uknjižio nove bodove i upisao 12. prvenstvenu pobedu u Zoni.

“Timok 1919” je u Boljevcu porazio “Rtanj” sa 4:2, dok je “Bor 1919” pobedio OFK “Knjaz” na svom terenu sa 5:1, a “Brodoremont” u Kladovu slavio sa 4:0 protiv pirotskog “Jedinstva”.

U poslednjem kolu sezone,  u nedelju 9. juna snage će na negotinskom stadionu odmeriti “Hajduk Veljko” i komšijski “Brodoremont”. “Branik” putuje u Belu Palanku na duel sa “Rajkom Mitićem”, “Bor 1919” u Dimitrovgrad, dok će Zaječarci ugostiti OFK Zlot.

Utakmice se igraju od 17 sati i 30 minuta.