Naslovna Sport Zona Istok: Nerešeno „Branik“ i „Hajduk Veljko“

Zona Istok: Nerešeno „Branik“ i „Hajduk Veljko“

507
0

Ovog vikenda odigrane su utakmice 13. kola Zone Istok. Domaći derbi bez golova.

Ilustracija, pixabay.com

Fudbaleri „Branika“ i „Hajduk Veljka“ podelili su ovog vikenda bodove, igrajući u Štubiku bez golova, 0:0.  Zbog pobede „Tanaska Rajića“  nad ekipom borske Slatine od čak 8:0, „Hajduk Veljko“  je sa 26 bodova trenutno na četvrtom mestu, dok Piroćanci i Borani sa dva poena više dele drugo i treće mesto. „Branik“  je sa 15 bodova na 11. mestu Lige.

Na prvom mestu je i dalje „Timok 1919“  sa 37 bodova, koji je u Kladovu savladao sa 3:0 domaći „Brodoremont“ i time zabeležio 12. prvenstvenu pobedu .

U ovom kolu, „Bor 1919“ je sa 3:0 pobedio sokobanjski „Trebič“, „Rtanj“ je sa 4:0 savladao OFK Zlot, a OFK „Knjaz“ iz Trgovišta kod Knjaževca sa 2:1 ekipu „Balkanskog“ iz Dimitrovgrada. Belopalanački „Rajko Mitić“ je u gostima sa 5:0 savladao pirotski „Senjak“, a „Lužnica“ je u Babušnici sa 4:1 slavila nad pirotskim „Jedinstvom“.

U 14. kolu Zone Istok „Hajduk Veljko“ će u nedelju 12. novembra ugostiti ekipu „Lužnice“, dok „Branik“ gostuje ekipi OFK Slatina.

U ostalim utakmicama u subotu, 11. novembra sastaće se: Timok 1919 – Rtanj, Balkanski – OFK Zlot, OFK Knjaz – Bor 1919 i Trebič – Senjak, a u nedelju Jedinstvo – Brodoremont i Rajko Mitić – Tanasko Rajić.