Naslovna Politika Lokalni izbori 2021. Zdrava Srbija u predizbornoj kampanji za zdrav Negotin

Zdrava Srbija u predizbornoj kampanji za zdrav Negotin

889
0

Opštinski odbor Zdrave Srbije u Negotinu posetio je Igor Petrović, predsednik opštine Topola, koja je pored Čajetine, kako ističe, jedina opoziciona lokalna samouprava u kojoj vlast čini Zdrava Srbija.

Prvi čovek Topole, Igor Petrović razgovarao je u prostorijama Opštinskog odbora Zdrave Srbije u Negotinu sa članovima ove stranke, kandidatima za odbornike i simpatizerima o programu i aktivnostima koje ova politička partija priprema za Negotin.

„Drago mi je da je Zdrava Srbija iako je regionalna i stranka kojoj sedište nije u Beogradu uspela da samostalno nastupi na izborima i u Negotina, a pre toga smo bili i u Zaječaru. Cilj je naše stranke je samostalni nastup svuda, kao i na  predstojećim republičkim i predsedničkim izborima sledeće godine. Očekujemo dobar rezultat i ovde u Negotinu, a veliki uspeh je što su naši kandidati prikupili potpise, što je lista proglašena a sada smo u borbi za svaki glas“, ističe Petrović.

Izborna lista “Zdrava Srbija  – Milan Stamatović” na glasačkom listiću na predstojećim izborima za odbornike Skupštine opštine Negotin biće pod rednim brojem pet.

“Zdrava Srbija se zalaže za veće iskorišćenje turističkih potencijala opštine Negotin. Mi pričamo o turizmu, ali tim ljudima niko ne pomaže, bore se sami za sebe, a nemaju ni osnovne infrastrukturne uslove. Cilj nam je da se borimo za ostanak, a ne odlazak mladih iz grada i sela, za dovođenje zdravih kapitalnih investicija, za veću zaposlenost u gradskoj, ali i u seoskim sredinama, za zdrav Negotin”, kaže Aleksandar Srbljak, prvi na listi “Zdrava Srbija  – Milan Stamatović”.

Predizbornu kampanju u Negotinu obeležiće direktan kontakt sa potencijalnim biračima na štandovima širom opštine Negotin.

„Mi nismo stranka koja je zastupljena kako u nacionalnim i u medijima na drugim nivoima, tako da je jedan od najboljih načina neposredan razgovor sa građanima u Negotinu i selima. Pored Negotina gde smo održali tribinu u stranačkim prostorijama obišli smo i seosko gazdinstvo Slavoljuba Stankovića u Karbulovu, a gledaćemo da dok traje kampanja stalno budemo u kontaktu sa ljudima“, dodao je Igor Petrović, koji je posetio i Opštinski odbor Narodne stranke zaželevši im dobre izborne rezultate.