Naslovna Kultura Zbog velikog interesovanja publike dva koncerta „Električnog orgazma” u Zaječaru

Zbog velikog interesovanja publike dva koncerta „Električnog orgazma” u Zaječaru

456
0

Koncert legendarnog beogradskog benda „Električni orgazam”, zakazan za 3. septembar u Zaječaru, rasprodat je za samo devet dana.

Električni orgazam; Foto; Wood

Zbog velikog interesovanja publike “Električni orgazam” održaće u Zaječaru dva koncerta, prvi danas, u petak, 3. septembra, a drugi dan u subotu.

Oba koncerta će biti održana u bašti Omladinskog centra sa početkom od 21 čas i biće među retkim letnjim koncertima kojima bend obeležava 41. godinu postojanja i 40 godina od izlaska prvog albuma.

„Električni orgazam” je prošle godine trebalo da nastupi u Zaječaru, ali je koncert bio odložen zbog epidemiološke situacije.

„Jako mi je drago što u Zaječaru vlada veliko interesovanje za “Orgazmom” i što ćemo održati dva koncerta u Omladinskom centru, ali moram da priznam da me to uopšte nije iznenadilo jer je Zaječar oduvek bio grad sa rokenrol tradicijom. Koristim ovu priliku da pozovem i sve naše fanove iz Negotina, Bora, Knjaževca, Majdanpeka i ostalih okolnih mesta i gradova da dođu na naše rođendanske koncerte“, poručio je Srđan Gojković Gile pred koncerte u Zaječaru.

Ulaznice za koncert 4. septembra su u prodaji i mogu se kupiti u Omladinskom centru po pretprodajnoj ceni od 800 dinara, a ukoliko ne budu rasprodate ranije na dan koncerta koštaće 1.000 dinara.