Naslovna Ekonomija Završeno asfaltiranje Daničićeve i Milinkove ulice

Završeno asfaltiranje Daničićeve i Milinkove ulice

515
0

Ekipe Štrabaga, Preduzeća za puteve Zaječar završile su asfaltiranje Daničićeve i Milinkove ulice. Radove finansirali lokalna samouprava i Ministarstvo privrede.

Presvlačenjem drugog, završnog sloja asfalta ekipe Štrabaga, DOO Preduzeća za puteve Zaječar završile su radove u Daničićevoj i Milinkovoj ulici, ukupne dužine oko 930 metara.

Radovi u ovim ulicama koštali su oko 100 miliona dinara, s tim što su u Milinkovoj ulici finansirani iz opštinskog budžeta, a u Daničićevoj su radove finansirali opština Negotin i Ministarstvo privrede.

“Presvlačenjem završnog sloja asfalta, privedeni su kraju radovi na rekonstrukciji Milinkove i Daničićeve ulice, čime izvođač završava sve zadate poslove koje je imao za ove dve ulice odnosno za totalnu rekonstrukciju. Sve je ispoštovano, radovi su završeni i pre roka i nadamo se da će nadzor na kraju da konstatuje da je sve proteklo kako treba, a iz priloženog se to da i videti. Naši sugrađani su dobili dve nove, rekonstruisane ulice sa vodovodom i kanalizacijom i novim asfaltom. Nadam se da će im to olakšati svakodnevni život”, rekao je Vladimir Veličković, koji je sa Draganom Mijucićem, v.d. direktora JKP “Badnjevo” obišao radove.

Osim u ovim ulicama, završeno je i asfaltiranje ulice Siniše Stankovića, u kojoj je postavljena i vodovodna mreža. Ova ulica je, zajedno sa susednim Starine Novaka i Marka Oreškovića, asfalt dobila posle 40 godina.

“U narednom periodu nastavićemo sa daljom rekonstrukcija svih ulica koje su predviđene u ciklusu koji je pred nama. Zahvaljujem se ovim putem Ministarstvu privrede Republike Srbije i nadam se i u narednom periodu još boljoj saradnji, pošto smo kao opština raspoloženi da sve što je naravno problem probamo da rešimo u najkraćem mogućem roku” – dodao je Veličković.