Naslovna Sport Završena Teniska liga opštine Negotin: Nikola Stanojević odbranio titulu

Završena Teniska liga opštine Negotin: Nikola Stanojević odbranio titulu

569
0

Nikola Stanojević pobednik je i druge po redu Teniske lige opštine Negotin koja je prethodna dva meseca okupila 16 tenisera.

Nikola Stanojević

Nikola Stanojević je pobedom u finalu nad Mladenom Krčobićem sa 2:1 (5:7, 7:5, 7:5) odbranio titulu osvojenu u prvoj Teniskoj ligi.

U veoma napetom meču koji je trajao dva sata i 44 minuta i Stanojević i Krčobić pokazali su sjajnu formu. Iako se na trenutke mislilo da će Krčobić osvojiti turnir, Stanojević je iznova sjajnim i, povremeno, neočekivanim rešenjima pokazao kako se u ovom sportu odlično snalazi, a mladog Krčobića je definitivno dobio „na iskustvo“ jer se ovom sportu lane vratio posle punih osam godina pauze.

Mladen Krčobić

Slučaj je hteo, a ponajviše kondicija i znanje, da se među prvih troje nađu najmlađi učesnici lige, jer je bronzu osvojila Jelena Trandafirović, najmlađa učesnica, a pritom i jedina dama u Ligi.

Jelena je pehar osvojila dobrim i napetim partijama tokom čitave lige u kojoj se pokazala kao „tvrd orah“ i znatno starijima od sebe.

Jelena Trandafirović

U meču za treće mesto porazila je sa 2:0 Zorana Jovanovića, takođe, standardno dobrog tenisera, po setovima 6:1, 6:4).

Ovim susretom je ujedno završena i letnja sezona na Teniskom terenu „Đorđević“. Takmičenja će, kažu organizatori Marko Bulatović, Nikola Škundrić, Zoran Jovanović i Aleksandar Puškarev, tek biti. Interesovanje je, saznajemo, već sada veliko.