Naslovna Sport Završen Novogodišnji turnir u malom fudbalu: Najboljima pehar i nagrade

Završen Novogodišnji turnir u malom fudbalu: Najboljima pehar i nagrade

735
0

Novogodišnji turnir u malom fudbalu, koji je okupio ove godine 29 ekipa, završen je sinoć finalnim utakmicama i proglašenjem najboljih.

Finalisti: Ekipe OFK Boban I i Kozmetički salon Emili

Ekipa OFK „Boban“ I pobednik je Novogodišnjeg turnira u malom fubalu u kategoriji mlađih pionira. Izabranici trenera Marka Živkovića u finalnom meču savladali su sa 3:0 zaječarski Kozmetički salon Emili.

Treće mesto pripalo je ekipi „Hajduci“ koja je u završnoj utakmici sa 2:0 savladala ekipu Muskatari.

Pobednici turnira u mlađim pionirima: OFK „Boban“

„Sebi smo još na početku zacrtali da se deca istrče kako valja, da se niko ne povredi, da sve prođe u najboljem redu, pa sad koje se mesto potrefi. I deca i ja smo prezadovoljni osvojenom titulom. Ovo nam je prvi gradski novogodišnji turnir i prezadovoljni smo. Organizacija je bila sasvim korektna, šest ekipa, grupna faza, pohvalio bih sudije, zaista je sve bilo na nivou“, kaže Marko Živković, trener pobedničke ekipe.

U kategoriji pionira prvo mesto osvojila je Autoškola Junior koja je u finalnom meču savladala ekipu DOO Aleksov komerc Tehnički pregled Mitke sa 6:0. Treće mesto pripalo je ekipi Picerija Julija Belisima, koji su u poslednjoj utakmici sa 4:0 savladali ekipu Sani.

Ekipa Ekstra Deki pobednik je Novogodišnjeg turnira u malom fubalu u kategoriji kadeta. Oni su sinoć u finalu pobedili DiskonT sa 2:1. Trećeplasirana je ekipa Košarkaša koja je sinoć slavila sa 3:2 protiv Igraonice Kulijana.

AS Kraguljac Pan Trans pobednik je u seniorskoj konkurenciji. Oni su, nakon 1:1 protiv ekipe Lepi 202-Stolarija Mašić, pobedu izvojevali penalima i sa konačnih 5:4.  I u meču za treće mesto nije moglo bez penala. Gril Veterani i Agromehanika duel su završili sa 4:4, a nakon penala pobedu je uknjižio Gril Veterani sa, takođe, konačnih 5:4.

Sportski savez opštine Negotin nagradio je najuspešnije peharima, kao i vrednim novčanim nagradama koje su se, u zavisnosti od kategorije, kretale od 4.000 do 80.000 dinara. Nagrade pobednicima je uručio Dalibor Mašić, član Opštinskog veća zadužen za sport i omladinu.