Naslovna Sport Zapažen takmičarski vikend za negotinske gimnastičarke

Zapažen takmičarski vikend za negotinske gimnastičarke

938
0

Takmičarke Gimnastičkog kluba “Hajduk Veljko” nadmetale su se proteklog vikenda u Kostolcu u prvom kolu B programa i u Kruševcu u okviru prvog kola regiona Pionirske lige.

Protekli vikend je za negotinske gimnastičarke bio takmičarski i mlade sportiskinje su se borile za što bolji plasman.

U Kostolcu je u subotu održano  prvo kolo B programa u okviru kojeg je Gimnastički klub “Hajduk Veljko” nastupio sa pet takmičarki.

Ekipu mlađih juniorki branile su: Anja Milivojević, Mia Popović, Sara Antić i Maša Marinović, koje su debitovale u ovoj kategoriji,  kao i Nađa Milivojević, naša najbolja pojedinka koja nije uspela da se domogne medalje u zaista prejakoj juniorskoj konkurenciji ekipa iz cele Srbije.

U Kruševcu su se u nedelju nadmetale giumnastičarke u prvom kolu regiona Pionirske lige. Negotin je nastupio sa dve veoma talentovane takmičarke, osmogodišnjom Anom Jovanović i dve godine starijom Anđelom Blagojević.

Ana Jovanović, debitantkinja u kategoriji starijih pokazala je sjajnu formu na dvovisinskom razboju i ostvarila drugi najbolji rezultat na spravi, dok je u višeboju bila sedma.

Anđela Blagojević je u višeboju osvojila četvrto mesto, a najbolji rezultat ostvarila je na gredi osvajanjem drugog mesta sa veoma zapaženom vežbom.

“Preponosni smo na klub što su devojčice pokazale da su stabilne i spremne za jaka takmičenja a njihova upornost, istrajnost i kontinuirani rad to i pokazuje,  rekla je Ana Ranđelović, trener i predsednik Gimnastičkog kluba “Hajduk Veljko”.