Naslovna Sport Zapažen nastup negotinskih odbojkašica na „Mosiću“

Zapažen nastup negotinskih odbojkašica na „Mosiću“

422
0

Nakon što su prethodnog vikenda nastupale u Kladovu, negotinske mlade odbojkašice učestvovale su i na drugom turniru Letnje lige mini odbojke „Mosić“ u Zaječaru.

OK „Hajduk Veljko“ na turniru u Zaječaru

Oko 170 dečaka i devojčica učestvovalo je na drugom turniru Letnje lige mini odbojke „Mosić“ koji je juče održan u Zaječaru. Mlade nade odbojke istočne Srbije, koje će u budućnosti činiti okosnicu takmičarskih igračkih sastava, prvi put su odigrali utakmice.

Na ovom i prethodnom turniru u Kladovu zapažen nastup imale su i mlade odbojkašice, selekcije 2013. i mlađe, negotinskog Odbojkaškog kluba “Hajduk Veljko“, pored još sedam klubova iz istočne Srbije, iz Bora, Zaječara, Kladova, Majdanpeka, Sokobanje i Knjaževca.

OK „Hajduk Veljko“ na turniru u Kladovu

Turniri u okviru „Mosića“ nemaju takmičarski karakter, već im je cilj da najmlađem uzrastu sportista, pruže priliku da se igraju i zabave u atmosferi koja promoviše vrednosti sporta i zdravog života.

Do kraja Letnje lige turniri u mini odbojci biće održani i u Boru, Majdanpeku i Sokobanji. Na njima će, takođe, učestvovati, devočice iz OK“Hajduk Veljko“.