Naslovna Politika Zakazana osma sednica Skupštine opštine Negotin

Zakazana osma sednica Skupštine opštine Negotin

201
0

Mr Milan Uruković, predsednik Skupštine opštine Negotin zakazao je za sutra, 18. septembar osmu redovnu sednicu lokalnog parlamenta.

Pred odbornicima će se naći izveštaj o izvršenju budžeta za prvih šest meseci godine, ali i odluka o izmeni i dopuni odluke o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu lokalne samouprave za 2017.

Odbornici će razmatrati i odluku o uspostavljanju saradnje sa opštinom Lopare u Republici Srpskoj sa kojom je krajem jula Vladimir Veličković, predsednik opštine Negotin potpisao povelju o bratimljenju, na tamošnjoj manifestaciji „Dani dijaspore“.

Na dnevnom redu je i prošlogodišnji izveštaj o radu i finansijskom poslovanju Javnog komunalnog preduzeća „Badnjevo“, kao i prva izmena i dopuna programa poslovanja ovog kolektiva za period od 15. jula do kraja godine.

Odbornici će, očekuje se, usvojiti i rešenje o imenovanju Izborne komisije, kao i brojna rešenja o imenovanju članova školskih odbora OŠ „Vera Radosavljević“, „Branko Radičević“, „Jovan Jovanović Zmaj“ u Jabukovcu, „Pavle Ilić Veljko“ u Prahovu, „Hajduk Veljko“ u Štubiku, ali i Negotinske gimnazije, Umetničke škole „Stevan Mokranjac“ i Poljoprivredne škole „Rajko Bosnić“.

Sednica počinje u 10 časova.