Naslovna Politika Zakazana 35. sednica Skupštine opštine Negotin

Zakazana 35. sednica Skupštine opštine Negotin

249
0

Mr Milan Uruković, predsednik Skupštine opštine Negotin zakazao je za petak 23. april redovnu 35. sednicu lokalnog parlamenta.

Odbornici će na 35. skupštinskom zasedanju razmatrati prošlogodišnje izveštaje o radu i finansijskom poslovanju Narodne biblioteke  “Dositej Novaković”, Muzeja Krajine, Istorijskog arhiva Negotin, Centra za socijalni rad, Turističke organizacije opštine Negotin i Doma kulture “Stevan Mokranjac”.

Na dnevnom redu su i odluke o organizaciji i funkcionisanju civilne zaštite na teritoriji opštine Negotin, izmene i dopune plana detaljne regulacije Prahova i kompleksa hemijske industrije u Prahovu, ali i odluke o o usvajanju lokalnog akcionog plana zapošljavanja za period od 2021. do 2023. godine i godišnjeg programa zaštite, uređenha i korišćenja poljoprivrednog zemljišta u 2021.

Pred odbornicima je odluka o utvrđivanju naziva novih ulica i drugih delova naseljenih mesta na teritoriji opštine Negotin, rešenje o raspisivanju prvog javnog nadmetanja za otuđenje građevinskog zemljišta, kao i brojna rešenja iz domena rada lokalne samouprave.

Sednica će u skladu sa važećim merama za suzbijanje širenja kovida-19 biti održana u sali Doma kulture “Stevan Mokranjac sa početkom u 10 časova.