Naslovna Politika Zakazana 34. sednica Skupštine opštine Negotin

Zakazana 34. sednica Skupštine opštine Negotin

431
0

Mr Milan Uruković, predsednik Skupštine opštine Negotin zakazao je za petak, 26. februar redovni 34. sednicu lokalnog parlamenta.

Na dnevnom redu 34. zasedanja opštinskog parlamenta su planska dokumenta vezana za postupak komasacije u delu katastarskih opština Tamnič, Veljkovo, Mokranje i Rogljevo, odluke o sprovođenju i programu donošenja komasacije.

Odbornici će se, između ostalog, izjasniti o odluci  o obrazovanju Komisije za planove, koja obavlja stručne poslove u postupku izrade i sprovođenja planskih dokumenata i obavlja poslove javnog uvida u planski dokument iz nadležnosti lokalne samouprave.

Odbornici će razmatrati i odluku o izmenama i dopunama odlue o opštem uređenju naseljenih mesta i komunalnom redu na teritoriji opštine Negotin, kao i odluku o izmenama i dopuni plana generalne regulacije za naselje Negotin, a razmatraće i plan detaljne regulacije za izgradnju objekata na Graničnom prelazu „Kusjak – Đerdap dva“.

Na dnevnom redu je i rešenje o davanju saglasnosti na program poslovanja sa finansijskim planom preduzeća “Bogovina” Bor za 2021.

Sednica će biti održana u sali Doma kulture “Stevan Mokranjac” sa početkom u 10 časova.