Naslovna Politika Zakazana 17. sednica Skupštine opštine Negotin

Zakazana 17. sednica Skupštine opštine Negotin

445
0

Mr Milan Uruković, predsednik Skupštine opštine Negotin zakazao je za petak 7. jul redovnu 17. sednicu lokalnog parlamenta.

Na dnevnom redu 17. skupštinskog zasedanja naći će se odluka o rebalansu budžeta za tekuću godinu, ali i odluke o pristupanju izradi plana detaljne regulacije za izgradnju solarnih foto naponskih elektrana Čubra i Kosa, o javnim raspravama, o izmeni odluke o pristupanju izradi plana razvoja opštine Negotin za period 2022 – 2028.

Odbornici će, očekuje se, usvojiti rešenja o davanju prethodne saglasnosti na raspisivanje i sprovođenje javnog konkursa za imenovanje direktora Istorijskog arhiva Negotin, kao i rešenje o davanju prethodne saglasnosti na raspisivanje i sprovođenje javnog konkursa za imenovanje direktora Muzeja Krajine u Negotinu.

Na dnevnom redu je i usvajanje rešenja o davanju saglasnosti na Statut Istorijskog arhiva, na upotrebu obeležja opštine Negotin, kao i više rešenja vezanih za otuđenje građevinskog zemljišta u katastarskim opštinama Karbulovo i Negotin.

Sednica Skupštine opštine Negotin biće održana u sali Doma kulture „Stevan Mokranjac“ Negotin sa početkom u 10 časova.