Naslovna Društvo Za sada bez Youtubers Night festivala u Negotinu

Za sada bez Youtubers Night festivala u Negotinu

414
0

Nadležni iz negotinskog Udruženja “Tube Zone”, obavestili su nas da je Youtubers Night festival u procesu reorganizacije, te da ova manifestacija u skorije vreme neće biti održana.

Iako se očekivalo da će i ove godine mladi uživati u još jednom izdanju Youtubers Night festivala, poput ranijih u Negotinu i Zaječaru, organizatori Festivala, Udruženje “Tube Zone” obavestilo nas je da u skorije vreme neće biti nikakvih aktivnosti u vezi samog festivala, ali ni ostalih planiranih sadržaja. Razlog je – blokada računa.

„Blokirani su nam računi kod Narodne banke Srbije posle festivala u Zaječaru zbog nedostatka osnovnih sredstava, tako da organizacija trenutno ne poseduje osnovna sredstva sa kojima bi mogla da posluje”, navode organizatori.

U Udruženju “Tube Zone” kažu da su im u planu festivali u Kladovu i Negotinu, ali tek kada bude rešen problem blokade računa i budu izmireni svi dobavljači i poslovni partneri.

“Organizacija je dobila sredstva od opštine Negotin na konkursu za sufinansiranje od kojih bi organizovala festival u Negotinu, ali zbog problema sa blokadom ga ne može realizovati”, navode u Udruženju “Tube Zone”  i dodaju da će o svim važnim dešavanjima i eventualnim promenama u vezi sa Youtubers Night festivalom obavestiti svoje pratioce na društvenim mrežama.