Naslovna Društvo COVID-19 Za praznike bez revakcinacije u Negotinu:  Pomereni termini imunizacije za 3. i...

Za praznike bez revakcinacije u Negotinu:  Pomereni termini imunizacije za 3. i 4. maj

585
0

Iako je prvobitno planirano da se imunizacija u Negotinu sprovede i tokom praznika, novim rasporedom, vakcinacija i revakcinacija planirana za petak 30. april, kao i subotu i nedelju 1. i 2. maja pomera se za 3. i 4.

Zbog predstojećih uskršnjih i prvomajskih praznika, kao i dezinfekcije vakcinalnih punktova u Domu penzionera u Negotinu, dezinfekcije ambulanata u selima i vakcinalnog punkta u Domu zdravlja u Negotinu od 30. aprila do 2. maja neće biti revakcinacije osoba koje su dobile obaveštenje preko eUprave.

Građani koji su dobili SMS o revakcinaciji drugu dozu željene vakcine primiće po sledećem redosledu i terminima:

Oni koji imaju poziv za petak, 30. april revakcinisaće se u ponedeljak 3. maja po satnici koju su dobili u SMS i na Vakcinalnom punktu u Domu penzionera u Negotinu počev od 8 časova.

Meštani sela Sikole i Popovica koji su prvobitno trebali da budu revakcinisani drugom dozom vakcine kineskog proizvođača Sinofarm u petak, vakcinu će dobiti u ponedeljak od 9 do 14 časova.

Meštani sela Šarkamen, Štubik i Malajnica  drugu dozu kineske vakcine umesto u subotu 1. maja dobiće u ponedeljak 3. maja od 9 do 14 časova.

Revakcinacija građana, planirana za subotu i nedelju 1. i 2. maj pomera se za utorak 04. maj,  po satnici koju su dobili SMS porukom i na Vakcinalnom punktu u Domu penzionera u Negotinu koji počinje sa radom u 8 časova.