Naslovna Hronika Za novac i zlato skidali crnu magiju: Ako su i vas oštetili...

Za novac i zlato skidali crnu magiju: Ako su i vas oštetili – javite se policiji!

3120
0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su prevaru i uhapsili R. J. (25) i S. J. (35) iz okoline Bačke Palanke, koji su jednoj ženi iz okoline Bora za više od 15.000 evra i zlatan nakit “skidali crnu magiju”. Policija sumnja da ima više oštećenih.

Osumnjičeni; Foto: Policijska uprava Bor

R.J. i S.J. se sumnjiče da su, od 20. januara do 13. februara ove godine, ubedili četrdesetosmogodišnju ženu iz okoline Bora da je na nju bačena crna magija i da im poštom pošalje zlatan nakit kako bi joj navodno skinuli magiju, što je ona i učinila.

Takođe se sumnja da im je ona dala još 1.278.500 dinara i 3.140 evra, kao i da su joj tražili još 2.000 evra nakon čega ih je policija pronašla i uhapsila. U njihovom „audiju“, u kaseti, pronađen je zlatni nakit ove žene.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu kojom se terete da su izvršili prevaru u saizvršilaštvu, biti privedeni tužiocu.

„S obzirom na to da se sumnja da ima još oštećenih, ukoliko prepoznaju osumnjičene sa fotografija, pozivamo ih da dođu u najbližu policijsku upravu ili stanicu, ili da se jave na broj telefona 192“, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Boru.