Naslovna Društvo Za nezaposlene od septembra počinju informatičke obuke

Za nezaposlene od septembra počinju informatičke obuke

336
0

Za 755 polaznika Nacionalna služba za zapošljavanje od septembra organizuje specijalističku informatičku obuku u 10 gradova Srbije.

IT stručnjaci, smatraju u Nacionalnoj službi za zapošljavanje, imaju najviše mogućnosti za zapošljavanje ne samo na tržištu rada Srbije, već i čitavog sveta.

Zbog toga je ovaj sektor posebno atraktivan za sve koji bi želeli da eventualnim novim znanjima steknu šansu da brže i lakše dođu do radnog mesta.

Nacionalna služba za zapošljavanje najavila je da će od septembra, u prvom ciklusu za 755 polaznika, organozovati specijalističke informatičke obuke u 10 gradova širom Srbije, koje će nezaposlenima sa evidencije NSZ obezbediti neophodna znanja i veštine za rad u IT sektoru: Java programiranje, izrada veb-aplikacija, PHP i Net programiranje…

Uslov je da su kandidati na evidenciji nezaposlenih Nacionalne službe za zapošljavanje, da imaju najmanje završenu srednju četvorogodišnju školu, sklonosti za informatičko programiranje, da poznaju rad na računaru i da poseduju znanje engleskog jezika najmanje na A2 nivou.

Prijave će biti otvorene na sajtu: www.itobuke.rs, od 9. do 22. jula, a informacije o ovog programu biće objavljene i na sajtu www.nsz.gov.rs.