Naslovna Sport Za kobišničku “Slogu” sve u znaku broja 10: Deseta pobeda u desetom...

Za kobišničku “Slogu” sve u znaku broja 10: Deseta pobeda u desetom kolu sa deset golova

329
0

Prava goleada viđena je u 10. kolu Okružne lige Bor na stadionu u Kobišnici na utakmici domaće „Sloge“ i gostujućeg Krivelja na kojoj je postignuto čak 10 pogodaka.

FK „Sloga“ iz Kobišnice je zabeležila svoju desetu uzastopnu pobedu „gomilajući“ gol razliku jer je gostujući Krivelj porazila sa čak 10 golova, poluvreme 5:0.

Za pobedu ovog tima koji od početka prvenstva ne zna za poraz, dokazujući da mu je odavno mesto u višem rangu, ponajviše je zaslužan Darko Jeremić, koji, nakon oporavka od povrede, igra sve bolje, pa se na ovoj utakmici u listu strelaca upisao čak sedam puta.

Jeremić je u duelu sa Kriveljem golom u 16. minutu poveo „Slogu“ ka pobedi, sedam minuta kasnije dao je svoj drugi gol, pa zatim u 29. minutu i treći.

Tri minuta kasnije Nikola Vojinović je podigao rezultat na 4:0, a minut pre kraja poluvremena Jeremić je iz kaznenog udarca doveo „Slogu“ do 5:0.

U drugom poluvremenu  u 58. minutu u listu strelaca se ponovo upisao Darko Jeremić, u 62. Spasoje Maliković, u 67. Aleksa Ibrić, a u 79. ponovo Jeremić.

„Sloga“ je i dalje prva sa 30 bodova, šest više od borskog Brestovca koji je drugi i čak 11više od trećeplasiranog Zlota.

Četvrto i peto mesto sa po 17 bodova dele Rudna Glava i Blizna, dok je na šestom zahvaljujući pobedi od 4:1 nad Šarbanovcem na domaćem terenu, ekipa FK Urovica.

Pobedu u desetom kolu slavila je i ekipa „Mladost“ iz Karbulova koja je gostima savladala sa 4:2 jabukovački „Polet“.

BSK iz Bukovča poražen je u Donjoj Beloj reci kod Bora od „Nemetala“ sa 3:1.

U 11. kolu Okružne lige Bor u subotu, 24. oktobra BSK će od 14 časova u Bukovču dočekati Rudnu Glavu.

U nedelju, 25. oktobra „Mladost“ će u Karbulovu ugostiti Zlot, Urovica gostuje u Klokočevcu „Radničkom“, „Polet“ ide u Bliznu, a „Sloga“ u Podvršku na duel „Ključu“. Sve utakmice, osim ove u Podvrškoj koja počinje u 11, igraju se od 14 časova.