Naslovna Politika Lokalni izbori 2021. Vuk Jeremić sa saradnicima posetio Negotin

Vuk Jeremić sa saradnicima posetio Negotin

2948
0

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić sa saradnicima posetio je Opštinski odbor u Negotinu.

Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke, Bora Novaković, potpredsednik, Stefan Jovanović, generalni sekretar i Ognjen Koroman, zamenik predsednika Odbora za sport Narodne stranke boravili su u Negotinu gde su sa predsednikom Opštinskog odbora, Krstom Stankovićem Njenjulovićem i članovima Odbora razgovarali o realizaciji predstojećih planova za lokalne izbore u Negotinu, koji će se održati 17. oktobra.

“Negotin je grad hrabrih i poštenih ljudi. Naš kandidat za predsednika opštine Krsta Stanković Njenjulović ima plan i tim ljudi koji znaju kako da pokrenu Negotin. 17. oktobra izađite i glasajte”, poručio je u Negotinu lider Narodne stranke, Vuk Jeremić.

Narodna stranka u Negotinu tokom ove predizborne kampanje svakodnevno je u kontaktu sa potencijalnim biračima sa kojima, navode, konstruktivno razgovara ne samo o problemima lokalne zajednice, već i o planovima za koje građani očekuju da budu realizovani u najskorije vreme.

Rukovodstvo Narodne stranke ističe da je, takođe, u svakodnevnom kontaktu sa negotinskim opštinskim odborom, kome pružaju punu podršku i logistiku pred važan izborni proces koji ih očekuje.