Naslovna Politika Lokalni izbori 2021. Vojislav Šešelj u okviru predizborne kampanje delio knjige u Negotinu

Vojislav Šešelj u okviru predizborne kampanje delio knjige u Negotinu

1998
0

Predsednik Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj delio je danas na platou ispred dečjeg odeljenja Narodne biblioteke “Dositej Novaković” u Negotinu svoje knjige i list “Velika Srbija”.

Srpska radikalna stranka, istakao je u Negotinu, dr Vojislav Šešelj, uspela je da u proteklih mesec dana obnovi rad svog Opštinskog odbora u Negotinu, otvori nove prostorije u Ulici JNA 10, a uz angažovanje svojih članova, pojača redove i sa mladima. Srpski radikali, podsetio je lider SRS-a, na lokalnim izborima u Negotinu biće zastupljeni sa svojom listom za odbornike u lokalnom parlamentu, koja će biti na rednom broju dva na glasačkom listiću.

“Računamo da će nam građani Negotina ukazati poverenje i da će srpski radikali biti zastupljeni u opštinskoj Skupštini. Radikali se na lokalnoj vlasti nikada nigde nisu obrukali i naravno želimo i da učestvujemo u lokalnoj vlasti ako se stvore uslovi i ako to bude volja naroda”, rekao je Vojislav Šešelj.

Na lokalne izbore u Negotinu SRS izlazi sa svojim standardnim programom, a u pripremi im je i specijalno izdanje “Velike Srbije” za Negotin u kojem će biti obuhvaćeno nekoliko “ključnih lokalnih komunalnih problema” na čijem će rešavanju radikali insistirati.

“Građanima Negotina je SRS poznata još od vremena osnivanja, mi smo ovde uvek imali popriličan broj glasova, a građani mogu i da kažu da ih nikada nismo izneverili. Ovoga puta tako ćemo raditi, kritikovati sve što ne valja, podržati sve što je dobro, izlaziti sa novim, svežim idejama i ako uđemo u vlast bićemo korektni koalicioni partner kao što smo uvek bili. Izlazimo sa starijim članovima i nekim novim, to je uspešna kombinacija, forsiramo da se što više mladih učlane, a želimo i da obnovimo članstvo svim starijim, pošto odbor nije radio duže vreme mnogi su ljudi i zaboravili da stranka postoji. Na nama je da to osvežimo, reorganizujemo i taj nam posao ide uspešno”, rekao je Vojislav Šešelj.

Okupljenim građanima na platou ispred dečjeg odeljenja negotinske biblioteke podeljeno je skoro 2.000 Šešeljevih knjiga, svakom po četiri.

“Knjige su aktuelno političke tematike i predstavljaju izraz moje beskompromisne borbe za Srbiju protiv svih srpskih izdajnika i protiv svih srpskih neprijatelja. Najvećim delom su tu moje emisije na raznim televizijama, ali i dokumenta Haškog tribunala”, dodao je Šešelj.