Naslovna Politika Vlaška stranka: Izborna skupština 27. februara

Vlaška stranka: Izborna skupština 27. februara

560
0

Danas je održana sednica Predsedništva Vlaške stranke – Părtjija Vlahilor u prostorijama ove političke partije u Negotinu.

Na sednici Predsedništva Vlaške stranke dogovoreno je da izborna skupština stranke biti održana 27. februara, uz poštovanje epidemioloških mera.

Slava stranke, odlučeno je danas, Prepodobni Simeon Mirotočivi, 26. februara biće obeležena, takođe, uz poštovanje svih mera i shodno epidemiološkoj situaciji.

Na sednici Predsedništva doneta je i odluka da primariju doktor Siniša Čelojević, zbog dosadašnjeg zalaganja i angažovanja, bude izabran za počasnog predsednika Vlaške stranke.

„Takođe usvojeni su zaključci u vezi početka predizborne kampanje za lokalne izbore u opštini Negotin koji će se održati na jesen. Usvojene su mere o aktivnosti u vezi predstojećeg popisa koji će se verovatno sprovesti na jesen ove godine. Cilj stranke je da animira što veći broj građana Republike Srbije, koji su vlaške nacionalnosti da se  tako izjasne“, navodi se u saopštenju Vlaške stranke – Părtjija Vlahilor.