Naslovna Društvo “Visit East Serbia” pokrenula foto konkurs “Istočna Srbija – Avantura”

“Visit East Serbia” pokrenula foto konkurs “Istočna Srbija – Avantura”

421
0

U cilju promocije turističkih potencijala, regionalna turistička web platforma “Visit East Serbia” pokrenula je Foto konkurs “Istočna Srbija – Avantura”. Cilj konkursa je potraga za najoriginalnijim fotografijama koje prikazuju avanturu u istočnoj Srbiji iz ugla fotografa.

Pravo učešća imaju svi zainteresovani, bez obzira na državljanstvo i godine starosti, izuzev zaposleni kod organizatora, kao i osobe koje direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju Foto konkursa, kao i članovi njihove uže porodice.

Foto konkurs je otvoren na facebook strani „Visit East Serbia“, a pravila učešća možete da pogledate OVDE.

Zainteresovani do 30. januara mogu da pošalju najviše pet svojih fotografija koje predstavljaju doživljaj аvanture u istočnој Srbiji u inbox Fejsbuk stranice “Visit East Serbia” ili na e-mail: [email protected]

U finalni krug ulazi 20 najboljih fotografija, i to 10 sa najviše lajkova i 10 po izboru žirija. Pobednik će biti ona fotografija koja dobije najviše lajkova. Odabrane fotke idu na sajt www.visiteastserbia.rs i u specijalnu blog priču „Top avanture istočne Srbije“.

Posetioce regionalne turističke web platforme “Visit East Serbia” očekuju i lepe nagrade.