Naslovna Ekonomija Vinarija Mikić iz Rečke novi sertifikovani partner regionalnog brenda “Balkanica Superior”

Vinarija Mikić iz Rečke novi sertifikovani partner regionalnog brenda “Balkanica Superior”

583
0

Regionalni brend istočne Srbije „Balcanica Superior“ je dobio i 19. sertifikovanog partnera – Vinariju Mikić iz Rečke kod Negotina.

Foto: Vinarija Mikić

Vinarija Mikić iz Rečke koja proizvodi vina sa zaštićenim geografskim poreklom, uz kapacitet podruma od 150.000 litara, novi je sertifikovani partner regionalnog brenda istočne Srbije, „Balcanica Superior“ koji kupcima garantuje da se radi o određenom stepenu kvaliteta brendiranog proizvoda ili usluge, kao i da su oni poreklom iz istočne Srbije

Pored Vinarije Mikić, ovaj status u opštini Negotin imaju i Vinarija RAJ u Rajcu,  Vinarija Matalj – Negotin,  Etno selo „Gostoljublje“ Sikole, kao i Pivnice „C’est La Vie“ – Rajac i „Jovanović“ iz Rogljeva.

U Kladovu su to Hotel “Đerdap”, „Atrijum“ Apartmani, Restoran „Jezero“ i „Glikerija“, u Boru Hotel “Albo”, u Knjaževcu “Timomed”, “MDS”,  “SCS Plus”  i “Frutimo”, u Sokobanji “Adonis”  i  Restoran “Župan”, a u Zaječaru Kafe-poslastičarnica “Stella Lux” i Irish Pub “Rivendell”.

Javni poziv za preduzeća iz istočne Srbije za dodelu prava za korišćenje Regionalnog brenda je otvoren i sva preduzeća iz istočne Srbije koja su zainteresovana, mogu svoju prijavu podneti na internet stranici Regionalnog brenda „Balcanica Superior“ gde  mogu dobiti i  sve neophodne informacije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.