Naslovna Društvo Viber zajednica za preduzetnike iz istočne Srbije sve brojnija

Viber zajednica za preduzetnike iz istočne Srbije sve brojnija

272
0

Regionalna agencija za razvoj istročne Srbije (RARIS) pokrenula je nedavno Viber zajednicu „Podrška preduzetništvu istočne Srbije“.

Foto: RARIS

Ovaj besplatni preduzetnički info servis, namenjen potencijalnim i postojećim preduzetnicima i privrednicima iz regiona izazvao je  veliko interesovanje ne samo u regionu već u celoj Srbiji jer je ovo prva i za sada jedina Viber zajednica namenjena razvojnim temama i podršci preduzetništu u celoj Srbiji.

Odmah po aktiviranju ove Viber zajednice RARIS-u su se obratili predstavnici Rakuten Vibera za Srbiju sa predlogom za unapredjenje saradnje.

Rakuten Viber je podržao ovu inicijativu RARIS-a i besplatno postavio Viber zajednicu „Podrška preduzetništvu istočne Srbije“ u grupaciji velikih zajednica, čime je učinio dostupnim svima i momentalno pretraživom, a takođe i dodelio interaktivne URL linkove za druge RARIS-ove digitalne kanale.

„Članovi zajednice preko Viber aplikacije pravovremeno dobiju različite informacije od važnosti za pokretanje i unapređenje biznisa. Svi zainteresovani mogu da pristupe zajednici preko pozivnog linka klikom na: http://skr.rs/pVo a ukoliko im je potrebna pomoć mogu da se jave RARIS-u na telefon 019 426 427 ili na e-mail [email protected]”, poručuju u Regionalnoj agenciji za razvoj istočne Srbije.

Viber zajednici „Podrška preduzetništvu istočne Srbije“ se, inače, za manje od mesec dana pridružilo preko 450 članova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.