Naslovna Društvo Viber zajednica za preduzetnike iz istočne Srbije sve brojnija

Viber zajednica za preduzetnike iz istočne Srbije sve brojnija

299
0

Regionalna agencija za razvoj istročne Srbije (RARIS) pokrenula je nedavno Viber zajednicu „Podrška preduzetništvu istočne Srbije“.

Foto: RARIS

Ovaj besplatni preduzetnički info servis, namenjen potencijalnim i postojećim preduzetnicima i privrednicima iz regiona izazvao je  veliko interesovanje ne samo u regionu već u celoj Srbiji jer je ovo prva i za sada jedina Viber zajednica namenjena razvojnim temama i podršci preduzetništu u celoj Srbiji.

Odmah po aktiviranju ove Viber zajednice RARIS-u su se obratili predstavnici Rakuten Vibera za Srbiju sa predlogom za unapredjenje saradnje.

Rakuten Viber je podržao ovu inicijativu RARIS-a i besplatno postavio Viber zajednicu „Podrška preduzetništvu istočne Srbije“ u grupaciji velikih zajednica, čime je učinio dostupnim svima i momentalno pretraživom, a takođe i dodelio interaktivne URL linkove za druge RARIS-ove digitalne kanale.

„Članovi zajednice preko Viber aplikacije pravovremeno dobiju različite informacije od važnosti za pokretanje i unapređenje biznisa. Svi zainteresovani mogu da pristupe zajednici preko pozivnog linka klikom na: http://skr.rs/pVo a ukoliko im je potrebna pomoć mogu da se jave RARIS-u na telefon 019 426 427 ili na e-mail [email protected]”, poručuju u Regionalnoj agenciji za razvoj istočne Srbije.

Viber zajednici „Podrška preduzetništvu istočne Srbije“ se, inače, za manje od mesec dana pridružilo preko 450 članova.