Naslovna Sport Veliki uspeh negotinskih gimnastičarki na takmičenju u Kostolcu

Veliki uspeh negotinskih gimnastičarki na takmičenju u Kostolcu

711
0

Negotinske gimnastičarke ostvarile su zapažene uspehe na međuokružnom školskom takmičenju u Kostolcu i plasirale su se na republičku smotru, koja će biti održana u Pirotu 27.marta.

Negotinske gimnastičarke, u jakoj konkurencijim na međuokružnom takmičenju škola u Kostolcu, ostvarenim rezultatima i plasmanom u viši rang, još jednom su potvrdile da je škola Gimnastičkog kluba „Hajduk Veljko“, iz koje su ponikle, među najboljima u regionu.

Ovoga puta briljirale su skoro u svim kategorijama i ekipno i pojedinačno, donevši svojim osnovnim školama, ali i klubu, medalje i diplome.

U kategoriji ekipa od prvog do četvrtog razreda Teodora Trokanović, Nađa Milivojević i Marta Đurković, učenice osnovne škole „Branko Radičević“ osvojile su prvo mesto i plasirale su se na republičku smotru, koja će biti održana u Pirotu 27.marta. Pojedinačno, Marta Đurković i Teodora Trokanović podelile su poene i osvojile srebrnu medalju.

U kategoriji ekipa sedmog i osmog razreda Kristina Stanisavljević, Anamarija Živković i Teodora Caranović, učenice osnovne škole “Vuk Karadžić” osvojile su treće mesto.

I Iva Milivojević (OŠ „Branko Radičević“) u kategoriji takmičarki petog i šestog razreda, kao i Anamarija Živković (OŠ „Vuk Karadžić“) u kategoriji učenica sedmog i osmog razreda, kao najbolje pojedinke u svojim grupama, takođe su ostvarile pravo učešća na republičkom takmičenju u Pirotu.