Naslovna Sport Veliki uspeh fudbalera OFK “Boban” na turniru u Majdanpeku

Veliki uspeh fudbalera OFK “Boban” na turniru u Majdanpeku

902
0

Dva prva mesta i nagrade za najbolje igrače turnira, strelca i golmana – epilog je učešća negotinskih selekcija OFK “Boban” na turniru “Zlatni grad Majdanpek 2018”.

OFK „Boban“, selekcija 2007. sa trenerom Markom Živkovićem; Foto: Dejan Krojtorović

U veoma jakoj konkurenciji od čak 12 ekipa selekcija mladih fudbalera OFK “Boban”, rođenih 2007. i mlađih, osvojila je na turniru u malom fudbalu “Zlatni grad Majdanpek 2018” prvo mesto savladavši ekipu “Lavova” iz Užica sa 1:0.

Vođeni trenerom Markom Živkovićem Zekom, negotinski fudbaleri su tokom čitavog ovog meča odolevali napadima Užičana, ali i bili više nego dobri u napadu na protivničku mrežu, što je na kraju i rezultiralo pobedom od 1:0.

Mateja Marinković proglašen je za najboljeg igrača turnira u kategoriji rođenih 2007. godine, a Luka Krojtorović za najboljeg golmana.

OFK „Boban“, selekcija 2006. sa trenerom Milošem Petrovićem; Foto: Dejan Krojtorović

I u kategoriji fudbalera rođenih 2006. godine Negotinci, članovi OFK “Boban” pokazali su da su ekipa na koju se i te kako računa.

Sam turnir se u ovoj kategoriji zbog manjeg broja prijavljenih ekipa odvijao po sistemu “svako sa svakim”, a Negotinci su, vođeni sigurnom rukom Miloša Petkovića, nakon ubedljivih pobeda protiv domaćina, ekipe Majdanpeka sa 6:2 i “Đerdapa” iz Kladova sa 8:0, reklo bi se lako došli do prvog mesta.

I u ovoj kategoriji OFK “Boban” se, zahvaljujući igri svog tima, okitio i titulama najboljih pojedinaca. Za najboljeg igrača turnira i najboljeg strelca proglašen je Negotinac Aleksandar Stančić Cole.

Čestitke fudbalerima, trenerima i upravi OFK “Boban”!