Naslovna Društvo Većnicima u Negotinu dodeljeni resori

Većnicima u Negotinu dodeljeni resori

327
0

Članovima Opštinskog veća opštine Negotin, na prvoj sednici, dodeljeni su resori u okviru kojih će delovati.

Zoran Puslojić, lekar specijalista interne medicine. gastroenerologije i hepatologije i u ovom mandatu će, kao i u prethodnom, biti zadužen za resor zdravstva, dok će Dalibor Ranđelović, diplomirani inženjer poljoprivrede voditi u Opštinskom veću resor komunalne delatnosti.

I Dragiša Radulović, diplomirani politikolog, kao i u prethodnom sazivu, i u ovom će biti zadužen za saradnju sa dijasporom.

Tatjana Panić, ekonomista u menadžmentu i u narednom periodu biće zadužena za resore kulture, turizma i informisanja, a Dalibor Mašić, sportski radnik za resor omladine i sporta.

Od novih članova Opštinskog veća Draganu Radosavljeviću, diplomiranom inženjeru poljoprivrede za stočarstvo pripao je resor poljoprivrede, a Slobodanu Dinuloviću, diplomiranom inženjeru za telekomunikacije resor obrazovanja.

Radiša Mladenović, diplomirani inženjer tehnologije i ugledni preduzetnik u Opštinskom veću biće zadužen za resor privrede, dok je Milošu Gagiću, diplomiranom inženjeru industrijske informatike pripao resor socijalne politike.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.