Naslovna Društvo Većnicima u Negotinu dodeljeni resori

Većnicima u Negotinu dodeljeni resori

387
0

Članovima Opštinskog veća opštine Negotin, na prvoj sednici, dodeljeni su resori u okviru kojih će delovati.

Zoran Puslojić, lekar specijalista interne medicine. gastroenerologije i hepatologije i u ovom mandatu će, kao i u prethodnom, biti zadužen za resor zdravstva, dok će Dalibor Ranđelović, diplomirani inženjer poljoprivrede voditi u Opštinskom veću resor komunalne delatnosti.

I Dragiša Radulović, diplomirani politikolog, kao i u prethodnom sazivu, i u ovom će biti zadužen za saradnju sa dijasporom.

Tatjana Panić, ekonomista u menadžmentu i u narednom periodu biće zadužena za resore kulture, turizma i informisanja, a Dalibor Mašić, sportski radnik za resor omladine i sporta.

Od novih članova Opštinskog veća Draganu Radosavljeviću, diplomiranom inženjeru poljoprivrede za stočarstvo pripao je resor poljoprivrede, a Slobodanu Dinuloviću, diplomiranom inženjeru za telekomunikacije resor obrazovanja.

Radiša Mladenović, diplomirani inženjer tehnologije i ugledni preduzetnik u Opštinskom veću biće zadužen za resor privrede, dok je Milošu Gagiću, diplomiranom inženjeru industrijske informatike pripao resor socijalne politike.