Naslovna Kultura Veče trube 19. avgusta u Negotinu

Veče trube 19. avgusta u Negotinu

1242
0

“Negotinsko leto” obojiće zvucima trube u paviljonu gradskog parka Anamarija Danilović i David Surdanović uz klavirsku pratnju profesora klavira Milje Videnović. Organizator programa je negotinski Dom kulture „Stevan Mokranjac“.

U okviru programa „Negotinsko leto“ dvoje naših umetnika, Anamarija Danilović i David Surdanović, predstaviće se u u četvrtak 19. avgusta od 20 sati u muzičkom paviljonu u gradskom parku..

Ovo dvoje mladih umetnika na klaviru će pratiti Milja Videnović, profesor klavira, koja iza sebe ima blistavu ne samo muzičku već i pedagošku karijeru koju gradi već punih 11 godina u Umetničkoj školi “Stevan Mokranjac” u Negotinu.

Publika će biti u prilici da uživa u kompozicijama koje su za trubu napisali muzički stvaraoci: Ponkijeli, Brant, Šarlije, Tomazi, Ibo i Faš.

Negotinski mladi umetnici, Anamarija Danilović i David Surdanović, koji će kompozicijama na trubi ulepšati ovogodišnju manifestaciju “Negotinsko leto”, ostvarili su do sada velike uspehe na takmičenjima u zemlji i inostranstvu, a za trud su nagrađeni i Majskom nagradom Negotina.

Organizator večernjeg programa trube 19. avgusta od 20 sati  je negotinski Dom kulture “Stevan Mokranjac”, a pokrovitelj je opština Negotin.