Naslovna Politika Vaskršnja čestitka negotinskog OO Srpskog pokreta Dveri

Vaskršnja čestitka negotinskog OO Srpskog pokreta Dveri

186
0

Srpski pokret Dveri, Opštinska organizacija Negotin uputio je čestitku svim pravoslavnim vernicima, simpatizerima i članovima svoje stranke u susret najvećem hrišćanskom prazniku – Vaskrsu.

Povodom velikog praznika Vaskrsa, pobede života nad smrću i vremena kada se “porodično okupljamo i uz praštanje i ljubav provodimo praznične dane sa najmilijima” Info služba Srpskog pokreta Dveri OO Negotin uputila je čestitku građanima opštine Negotin.

“Nažalost, mnogi naši sugrađani neće biti sa svojim članovima porodice jer će biti primorani da praznične dane provedu na svojim radnim mestima. Uz izuzetak onih koji obavljaju poslove koji zahtevaju danonoćno dežurstvo, i ovim putem im se klanjamo i zahvaljujemo za svoju požrtvovanost, ima onih koji baš i ne moraju da rade u ove dane praznika. Radnici u trgovinama, buticima, mesarama i sličnim delatnostima, ne moraju da rade praznikom i ovom prilikom apelujemo na sve vlasnike tih radnji i preduzeća da usvoje praksu neradnih dana za svoje radnike kako bi i njima praznici ugrejali srca”, navodi se u prazničnoj čestitki  Srpskog pokreta Dveri.

Opštinska organizacija Dveri apeluje na solidarnost i podseća na radost porodičnih okupljanja .

“Nećemo propasti ako par dana ne možemo da kupimo neku robu zbog zatvorenih radnji, a navići ćemo se da se na vreme snabdemo svim neophodnih namirnica a i onim namirnicama koje nam i nisu baš neophodne Stoga smatramo da trebamo biti međusobno solidarni i pomoći da se ovakve ideje ostvare kako bi svima bilo na korist. Žrtvujmo se jedni za druge kao što se Gospod naš žrtvovao za čovečanstvo i pokazao nam da je ljubav jedini put koji nas vodi u život večni. Zato radujmo se Vaskrsu i poželite sreću svima koje sretnete radosnim usklikom Hristos vaskrse”, navodi Info služba SP Dveri OO Negotin.