Naslovna Kultura Uvertira za Border Rock #3: Danas u centru Kladova dečiji rok hor...

Uvertira za Border Rock #3: Danas u centru Kladova dečiji rok hor RocHoirKids

308
0

Nastup dečijeg rokenrol hora RocHoir Kids danas u 20 časova na platou u centru Kladova najavljuje ovogodišnje, treće po redu, izdanje Border Rock festivala.

RocHoir Kids na Border Rock festivalu 2018, Foto: Miroslav Jovanović, Istočne vesti

Treći Border Rock festival Udruženja “Metronom” iz Kladova okupiće 22. i 23. juna devet bendova iz Sjedinjenih američkih država, Rumunije, Poljske, Rusije i Srbije.

Narukvice za ovu rok manifestaciju, koja će biti održana u Tvrđavi Fetislam, već su puštene u prodaju i to po promo ceni od 500 dinara za obe večeri. Na sam dan festivala ulaznice će koštati 300 dinara za veče, žuta narukvica za prvo i plava za drugo veče.

U susret ovogodišnjem Festivalu danas će nastupiti dečiji rok hor RocHoir Kids iz Beograda, koji se i prošle godine sa uspehom predstavio na manifestaciji Border Rock.

Hor je, inače, nastao iz potrebe da se današnjoj deci da mogućnost izbora, a kako i sami kažu njihova misija je da taj izbor učine mogućim.

“Mi smo neophodan odgovor današnjem društvu u kojem preovlađuje iskrivljena slika muzičkih, moralnih i socijalnih vrednosti“, navode na sajtu RocHoir Kids-a.

Koncert ove talentovane dece zakazan je za 20 časova na platou u centru Kladova.