Naslovna Društvo Uspešan nastup osnovaca na takmičenju poznavanja saobraćajnih propisa

Uspešan nastup osnovaca na takmičenju poznavanja saobraćajnih propisa

405
0

Tokom vikenda održano je opštinsko takmičenje učenika osnovnih škola „Šta znaš o saobraćaju“.

Foto: OŠ „Branko Radičević“

Osnovna škola „Vera Radosavljević“ bila je domaćin takmičenja „Šta znaš o saobraćaju“ koje je ove godine okupilo 34 takmičara iz naše opštine.

Njih osmoro našlo se u konkurenciji za nastup na okružnom takmičenju koje će biti održano 11. maja u Osnovnoj školi „ Branko Radičević“ u Negotinu.

U B kategoriji najuspešnija među devojčicama bila je Nina Mitucić iz Osnovne škole „Vera Radosavljević. Drugo mesto osvojila je Kristina Milutinović iz OŠ „Vuk Karadžić“. U istoj kategoriji u konkurenciji dečaka, prvo mesto osvojio je Uroš Milovanović iz Osnovne škole „Vuk Karadžić“, a drugo Novak Mirković iz iste škole.

Uspešni su bili i takmičari u C kategoriji. Prvo mesto, u konkurenciji devojčica,  pripalo je Bojani Danković iz Osnovne škole „Branko Radičević“, a drugo Sari Vladović, takođe učenici ove škole.

U konkurenciji dečaka, u C kategoriji, prvo mesto osvojio je Andrija Golubović iz Osnovne škole „Vuk Karadžić“, a drugo Nikola Milovanović iz škole „ Branko Radičević.

U ekipnoj plasmanu u B kategoriji, prva je OŠ „Vuk Karadžić“ sa 983 poena, a druga OŠ „Vera Radosavljević“ sa 950 bodova. OŠ „Branko Radičević“ u C kategoriji je prvoplasirana sa 1044 poena, OŠ „Vera Radosavljević“ je sa 977 poena osvojila drugo, a OŠ „Vuk karadžić“ treće se sa 955 bodova.

Čestitamo učenicima i nastavnicima i želimo im uspešan nastup na okružnoj smotri.