Naslovna Društvo Uspešan nastup osnovaca na takmičenju poznavanja saobraćajnih propisa

Uspešan nastup osnovaca na takmičenju poznavanja saobraćajnih propisa

384
0

Tokom vikenda održano je opštinsko takmičenje učenika osnovnih škola „Šta znaš o saobraćaju“.

Foto: OŠ „Branko Radičević“

Osnovna škola „Vera Radosavljević“ bila je domaćin takmičenja „Šta znaš o saobraćaju“ koje je ove godine okupilo 34 takmičara iz naše opštine.

Njih osmoro našlo se u konkurenciji za nastup na okružnom takmičenju koje će biti održano 11. maja u Osnovnoj školi „ Branko Radičević“ u Negotinu.

U B kategoriji najuspešnija među devojčicama bila je Nina Mitucić iz Osnovne škole „Vera Radosavljević. Drugo mesto osvojila je Kristina Milutinović iz OŠ „Vuk Karadžić“. U istoj kategoriji u konkurenciji dečaka, prvo mesto osvojio je Uroš Milovanović iz Osnovne škole „Vuk Karadžić“, a drugo Novak Mirković iz iste škole.

Uspešni su bili i takmičari u C kategoriji. Prvo mesto, u konkurenciji devojčica,  pripalo je Bojani Danković iz Osnovne škole „Branko Radičević“, a drugo Sari Vladović, takođe učenici ove škole.

U konkurenciji dečaka, u C kategoriji, prvo mesto osvojio je Andrija Golubović iz Osnovne škole „Vuk Karadžić“, a drugo Nikola Milovanović iz škole „ Branko Radičević.

U ekipnoj plasmanu u B kategoriji, prva je OŠ „Vuk Karadžić“ sa 983 poena, a druga OŠ „Vera Radosavljević“ sa 950 bodova. OŠ „Branko Radičević“ u C kategoriji je prvoplasirana sa 1044 poena, OŠ „Vera Radosavljević“ je sa 977 poena osvojila drugo, a OŠ „Vuk karadžić“ treće se sa 955 bodova.

Čestitamo učenicima i nastavnicima i želimo im uspešan nastup na okružnoj smotri.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.