Naslovna Obrazovanje Uspešan nastup negotinskih osnovaca na Sportskim igrama madih u Knjaževcu

Uspešan nastup negotinskih osnovaca na Sportskim igrama madih u Knjaževcu

344
0

Mlade nade negotinskog stonog tenisa na Sportskim igrama mladih u Knjaževcu stekle su plasman za državno takmičenje.

Na Sportskim igrama u Knjaževcu stonoteniserke i stonoteniseri osnovnih škola “Vera Radosavljević“ i “Vuk Karadžić” ostvarili su odlične rezultate koji ih vode na državno takmičenje.

U kategoriji devojčica 2007. godište i mlađih, Neda Gerginović, učenica šestog razreda iz škole “Vera Radosavljević”osvojila je prvo mesto i tako stekla direktan plasman da se nadmeće u društvu najboljih na državnom takmičenju, dok je Mia Gerginović, učenica sedmog razreda iz iste škole zauzela treću poziciju.

Foto: Igor Gerginović

Na državnom takmičenju opštinu Negotin će predstavljati i Ana Jović, učenica šestog razreda OŠ „Vera Radosavljević“ koja je ostvarila odličan rezulatat i osvojila prvo mesto u kategoriji 2010. godište i mlađe takmičarke. U istoj kategoriji treće mesto zauzela je Nikolina Žikić, učenica trećeg razreda, iz iste škole.

Plasman na državno takmičenje u kategoriji takmičarki 2010. godišta, ostvarila je i Lana Jovanović, učenica šestog razreda Osnovne škole “Vuk Karadžić” osvojivši drugo mesto, dok je u muškoj konkurenciji trećeplasirani Ilija Jovanović, učenik petog razreda iz iste škole.

Čestitamo učenicima i nastavnicima Jovici Stankoviću i Igoru Stojkoviću, kao i treneru Stonoteniskog kluba Slobodanu Miljkoviću.