Naslovna Ekonomija Uslove za korišćenje Regionalnog brenda istočne Srbije ispunilo 11 firmi

Uslove za korišćenje Regionalnog brenda istočne Srbije ispunilo 11 firmi

241
0

Uslove za korišćenje Regionalnog brenda istočne Srbije ispunilo 11 firmi:  „Balcanica Superior“ predstavljena u Beogradu

Direktor RARIS-a Vladan Jeremić predstavio Regionalni brend istočne Srbije „Balcanica Superior“; Foto: RARIS

Na konferenciji „Povoljno poslovno okruženje na lokalnom nivou“ u Beogradu je predstavljen Regionalni brend istočne Srbije „Balcanica Superior“.

Balcanica Superior je predstavljena kao jedinstveni primer dobre prakse koji povećava vidljivost nekog regiona i pruža podršku njegovom razvoju, a o regionalnom brendu isto;ne Srbije okupljenima je govorio Vladan Jeremić, direktor Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije (RARIS).

Konferencija koju je organizovala Stalna konferencija gradova i opština okupila JE stotinak predstavnika gradova i opština, kao i relevantnih Ministarstava, a kako ističu u RARIS-u, „Balcanica Superior“ je izazvala veliko interesovanje jer “predstavlja prvi ovakav primer brendiranja regiona u Srbiji”.

“Regionalni brend istočne Srbije „Balcanica Superior“ je registrovan i zaštićen kod Zavoda za intelektualnu svojinu kao žig garancije. „Balcanica Superior“ garantuje kupcima da se radi o određenom stepenu kvaliteta brendiranog proizvoda ili usluge kao i da su oni poreklom iz istočne Srbije”, navode u RARIS-u i podsećaju da je konkurs za dodelu Regionalnog brenda u toku i da je do sada već 11 firmi ispunilo uslove za korišćenje Regionalnog brenda “Balcanica Superior”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.