Naslovna Društvo COVID-19 Umetnička škola „Stevan Mokranjac“ obeležava Dan škole online koncertima

Umetnička škola „Stevan Mokranjac“ obeležava Dan škole online koncertima

411
0

U sredu, 22. aprila u podne Umetnička škola „Stevan Mokranjac“ počinje obeležavanje 66. rođendana online koncertima koje će prirediti učenici i nastavnci ove negotinske srednje škole.

Sve obrazovne ustanove u Srbiji zatvorile su svoja vrata za učenike i prosvetne radnike 16. marta zbog proglašene pandemije uzrokovane korona virusom.

Nastava  se iz učionica preselila na društvene mreže, alternativne eUčionice, televizijske kanale. Socijalni kontakti su svedeni na minimum.

U takvim uslovima zaposleni u Umetničkoj školi „Stevan Mokranjac“ odlučili su da ipak obeleže 66. rođendan na način primeren trenutku.

Koncerti na kakve smo navikli kada je  muzička škola u pitanju, neće izostati ni ovoga puta ali ćemo njihov trud nagraditi aplauzom iz svojih kuća.

Prvi koncert na kome će nastupiti učenici i nastavnici najavljen je za sredu, 22. april tačno u podne, a već sledeći, takođe u sredu od 19 sati.

Podne 23. aprila obojiće muzikom solfeđisti, a večernji termin od 19 sati biće u znaku promotivnog koncert u okviru Dana otvorenih vrata.

Ovo, svakako neobično, obeležavanje Dana škole, koja se bliži sedmoj deceniji postojanja i rada, biće zaokruženo koncertom učenika Osnovne i Srednje muzičke škole u petak 24. aprila, kao i promocijom školskog lista “TEO”.

Sve programe posetioci mogu pratiti online na YouTube kanalu Umetničke škole „Stevan Mokranjac“.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.