Naslovna Hronika Ukrali novac, motornu testeru i nekoliko flaša alkoholnog pića

Ukrali novac, motornu testeru i nekoliko flaša alkoholnog pića

2488
0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Кladovu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su tešku krađu i uhapsili  J.T. (46) iz ovog mesta zbog osnovane sumnje da je zajedno sa jednim maloletnikom opljačkao firmu za proizvodnju peleta.

Ilustracija, pixabay.com

Osumnjičeni J.T. i četrnaestogodišnji dečak se sumnjiče da su 17. oktobra, u večernjim satima, ušli na sporedna vrata jedne firme za proizvodnju peleta koja su bila otključana i iz pogona ukrali 24.000 evra, 400 dolara, 76.000 dinara, motornu testeru, kao i nekoliko flaša alkoholnog pića.

Policija ih je ubrzo identifikovala, a ukradenih 20.830 evra, 69.000 dinara, motorna testera i alkoholna pića će biti vraćeni vlasniku.

Takođe, nađena su i oko dva kilograma rezanog duvana, pa će protiv njih, pored krivične prijave da su izvršili tešku krađu, biti podneta i krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, J. T. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.