Naslovna Politika Izbori 2022. „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ sa građanima u kampanji za parlamentarne izbore

„Ujedinjeni za pobedu Srbije“ sa građanima u kampanji za parlamentarne izbore

1658
0

Lokalni odbori koalicije “Ujedinjeni za pobedu Srbije” u Negotinu danas su razgovarali sa građanima u okviru kampanje za parlamentarne izbore 3. aprila.

Koalicija “Ujedinjeni za pobedu Srbije” koju u Negotinu čine Demokratska stranka, Narodna stranka, Stranka slobode i pravde i Vlaška stranka danas su u razgovoru sa građanima predstavili osnovna programska načela za koja se zalažu stavljajući u prvi plan korenite promene u svim oblastima života.

Ova koalicija predstavila je građanima i kandidate za narodne poslanike na listi pod rednim brojem pet „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“: Negotince Krstu Stankovića Njenjulovića (Narodna stranka) i Miloša Miloševića (Stranka slobode i pravde) i Majdanpečanina Janka Nikolića (Vlaška stranka).

“Vlast treba da sluša narod i narod je taj, a ne kvazianalitičari sa nacionalnih televizija, koji mora da kroji svoju budućnost.  Mi ćemo i u kampanji nastaviti ono što smo i do sada radili, da u Negotinu, po selima razgovaramo sa građanima, da u neposrednom kontaktu saslušamo šta ih muči i da se zajedno usresredimo na rešenja”, kaže Slađan Mihajlović, šef izbornog štaba koalicije.

“Ujedinjeni za pobedu Srbije” u Negotinu će 14. marta organizovati i konvenciju na kojoj će govoriti Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, nosilac  zajedničke liste i Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke.