Naslovna Hronika Uhapšena osumnjičena za učestvovanje u masovnom ubistvu u Jabukovcu

Uhapšena osumnjičena za učestvovanje u masovnom ubistvu u Jabukovcu

2382
0

Dvadesetpetogodišnja M. B. uhapšena je zbog sumnje da je učestvovala u četvorostrukom ubistvu u Jabukovcu.

 

Ona se sumnjiči za teško ubistvo u saizvršilaštvu, a kao svog saradnika i osobu koja mu je rekla da Kazimirovići imaju para, označio ju je upravo Davor P. (35), koji je osumnjičen za četvorostruko ubistvo.

Ovaj Jabukovčanin je u prvom iskazu priznao da je ubio Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53).

Davor je u međuvremenu izmenio iskaz i ispričao je da je M.B. dala ideju za pljačku, kao i da je ona pucala iz puške.

M.B. kojoj je sudija za predhodni postupak, na predlog Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, odredio pritvor u trajanju do 30 dana, međutim sve negira i tvrdi da ništa od onoga što je Davor pred istražitelje izneo protiv nje nije tačno. Ona je na saslušanju negirala da je bila u ljubavnoj vezi sa Davorom, a onda vezu i kao i da se plaši Davora.

Davor, međutim, kaže da je i M.B. učestvovala u zločinu pucajući iz puške, koja je zajedno sa škorpionom koga je on koristio i ostalim oružjem koje poseduje pronađena zakopana na salašu njegove porodice. Iako su, veli, oboje imali na rukama rukavice, osumnjičeni tvrdi da u svom telefonu čuva prepisku sa M.B. koja će navodno nedvosmisleno potvrditi sve što je rekao, što će, saznajemo, pokazati i dodatna veštačenja sadržaja telefona.

(NG Portal / Novosti)