Naslovna Hronika Uhapšen Boranin sa 60 paketića marihuane

Uhapšen Boranin sa 60 paketića marihuane

321
0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su osamnaestogodišnjeg B.P. iz Bora koga terete da je proizvodio i prodavao marihuanu. Protiv mladića od 17 godina će biti podneta krivična prijava zbog istog dela.

Ilustracija

Policija je u stanu u Zaječaru, koji koriste B.P. i sedamnaestogodišnjak, za koga se sumnja da je sa tek punoletnim Boraninom trgovao narkoticima, pronašla oko 62 grama marihuane, podeljenu u 60 paketića, ali i mrvilicu, digitalnu vagicu za precizno merenje, dva mobilna telefona i nešto više od 90 000 dinara.

Po nalogu Višeg javnog tužioca, B.P. je određeno zadržavanje do 48 sati i on je uz krivičnu prijavu priveden kojom se tereti da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, priveden na saslušanje nadležnom tužilaštvu. Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

U Policijskoj upravi u Zaječaru ističu da će protiv sedamnaestogodišnjaka podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku, za isto krivično delo.