Naslovna Društvo Učestvuj u nagradnom Foto konkursu  “Živeli praznici”

Učestvuj u nagradnom Foto konkursu  “Živeli praznici”

248
0

U cilju promocije turističkih potencijala, regionalna turistička web platforma “Visit East Serbia” pokrenula je Foto konkurs “Istočna Srbija – Živeli praznici”.

Cilj konkursa je potraga za najoriginalnijim fotografijama koje prikazuju doživljaj praznika u istočnoj Srbiji iz ugla fotografa, kao što su Praznik rada – 1. maj, Cveti, Nova godina, Božić, Uskrs, Vidovdan, 8. mart, Sveti Trifun i drugi.

Na Foto konkursu mogu učestvovati svi zainteresovani koji žive u opštinama Negotin, Majdanpek, Kladovo, Boljevac, Sokobanja, Knjaževac i na teritoriji gradova Bor i Zaječar, bez obrzira na državljanstvo i godine starosti.

Fotografije se šalju u komentar objave Nagradnog Foto konkursa – Živeli praznici na OVOM linku.

Autor može da pošalje maksimalno do tri autorske fotografije sa kraćim opisom i lokacijom na kojoj su one nastale.

Na zahtev organizatora, učesnici su saglasni da dostave i fotografiju u punoj (visokoj) rezoluciji.

U izboru najboljih fotografija učestvuju svi korisnici društvene mreže Facebook mogu klikom na opciju „Like“ na facebook strani Visit East Serbia.

Po isteku roka za glasanje, deset fotografija sa najviše lajkova i deset po izboru organizatora ulaze u drugi krug glasanja, a pobednika određuju, takođe, korisnici ove popularne društvene mreže.

Pobedniku nagradnog Foto konkursa biće uručena nagrada koja se sastoji od jednog unikatnog ranca (hand made) spremnog za avanturu.