Naslovna Ekonomija U utorak u Negotinu Dan poslovnih informacija

U utorak u Negotinu Dan poslovnih informacija

390
0

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije u saradnji sa opštinom Negotin organizuje Dan poslovnih informacija, koji će biti održan u maloj sali opštinske uprave u utorak, 25. maja.

Dan poslovnih informacija namenjen je potencijalnim i postojećim preduzetnicima iz opštine Negotin radi informisanja o detaljima od značaja za pokretanje i razvoj biznisa.

Ovaj program realizovaće se kroz individualne sastanke i konsultacije sa menadžerima iz Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije (RARIS) u utorak, 25. maja od 11 do 13 sati u maloj sali Skupštine opštine Negotin.

Zainteresovani će, navode u RARIS-u u tom periodu moći da se informišu o svemu što ih zanima vezano za preduzetništvo i poslovanje, a pored ostalog i o subvencijama, grantovima, subvencionisanim kreditima, razvojnim projektima. Dobiće i potrebne informacije o otpočinjanju sopstvenog biznisa, obukama, stručnoj pomoći, mentoringu i drugim oblicima podrške za svoj biznis.

„Radi bolje organizacije termina i dodatnih informacija možete se javiti opštini Negotin, Marijani Đorđević na telefon 019 544 171, ili RARIS-u na telefon 019 426 377 ili pišite na [email protected]“, ističe Vladan Jeremić, direktor Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije.