Naslovna Kultura Događaji U Umetničkoj školi “Stevan Mokranjac” ove nedelje maturski koncerti

U Umetničkoj školi “Stevan Mokranjac” ove nedelje maturski koncerti

256
0

Maturanti Umetničke škole “Stevan Mokranjac” prirediće za kraj svog srednjoškolskog obrazovanja seriju maturskih koncerta. Prvi nastupaju mladi pijanisti Dušan Šuša i Petar Jovanović.

Dušan Šuša; Petar Jovanović; Foto: Privatna arhiva

U utorak, 7. juna u svečanoj sali Umetničke škole “Stevan Mokranjac” maturske koncerte održaće dvojica pijanista iz klase profesora Petra Gavriljuka.

Zainteresovana publika imaće priliku da od 17 časova sluša maturski koncert Dušana Šuše, a od 18 časova i koncert Petra Jovanovića.

Teodora Andonov, Vanesa Kostadinović, Vanja Milosavljević; Foto: Foto studio „Forma“/Privatna arhiva

U četvrtak, 9. juna maturske koncerte održaće solo pevači iz klase profesorke Magdalene Antić. Prva će od 17 časova nastupiti Teodora Andonov.  Za 18 časova zakazan je maturski koncert Vanese Kostadinović, a od 19 časova nastupiće i Vanja Milosavljević. Vanesa i Teodora nastupiće uz klavirsku saradnju Predraga Grujića, a Vanja uz klavirsku saradnju Danila Perkovića.

Svi maturski koncerti biće održani u svečanoj sali Umetničke škole u kojoj pozivaju Negotince i ljubitelje umetnosti da uveličaju maturske koncerte ovih mladih talentovanih umetnika.