Naslovna Sport U toku pripreme Fudbalskog kluba „Sloga“

U toku pripreme Fudbalskog kluba „Sloga“

623
0

Fudbalski klub „Sloga“ iz Kobišnice u susret prolećnom delu prvenstva započeo je pripreme. U prelaznom roku klub se pojačao jednim igračem, a očekuju još pojačanja.

Prvoj prozivci stručnog štaba FK „Sloga“ odazvalo se 18 od 22 igrača, budući da su šestorica fudbalera opravdano odsutna.

Klub je ostao u standardnom sastavu sa istom ekipom fudbalera, pojačan, za sada, mladim Urošem Đorđevićem koji je došao iz negotinskog „Hajduk Veljka“. Do kraja prelaznog roka u FB „Sloga“ očekuju još par pojačanja.

Pred ovim timom je i serija pripremnih utakmica od kojih je prva zakazana za 12. februar sa ekipom FK „Bor 1919“, a vikend kasnije sa borskom Slatinom. Do početka prolećne sezone očekuju ih i prijateljski mečevi sa kladovskim „Brodoremontom“, prahovskim „Dunavom“ i Urovicom.

„Sloga“ je nedavno na izbornoj skupštini poverenje ponovo ukazala predsedniku kluba Nenadu Đorđeviću, kome je ovo i drugi mandat. Na sednici Upravnog odbora FK „Sloga“, na predlog Đorđevića, odlučeno je da sekretar kluba bude Vladimir Karamančić, a potpredsednik Zoran Radulović.

Prioritetni zadatak uprave je da igračima omogući sve potrebne uslove za rad, a timu ostanak u Zoni Istok, sa ambicijom da naredne sezone ostvare što bolji plasman.