Naslovna Sport U toku prijavljivanje zainteresovanih za Letnji sportsko – zabavni kamp u Negotinu

U toku prijavljivanje zainteresovanih za Letnji sportsko – zabavni kamp u Negotinu

722
0

Gimnastički klub „Hajduk Veljko“ u saradnji sa ostalim sportskim klubovima opštine Negotin organizuje od 6. do 18. jula za Letnji sportsko – zabavni kamp.

Detalj sa Sportsko-zabavnog kampa, 2019. Foto: GK “Hajduk Veljko”

Negotinski sportski klubovi, predvođeni Gimnastičkim klubom “Hajduk Veljko” i ovog leta otvaraju sezonu  aktivnog odmora i vežbanja. Za decu od 4 do 15 godina Letnji sportsko – zabavni kamp omogućiće pre svega da se na prvom mestu aktivno bave sportom, ali i da se kroz brojne aktivnosti međusobno druže i steknu tako zdrave životne navike.

Rukovodilac kampa Ana Ranđelović, profesor fizičkog vaspitanja i njeni saradnici nastojaće da kroz ovu svojevrsnu desetodnevnu školu sporta i razonode deci pruže mogućnost da pronađu sebe u nekoj od 20 sportsko-zabavnih disciplina kao što su trčanje, pešačenje, orjentiring, poligoni, štafetne i igre bez granica, padobrani, bicikle, trotineti i roleri,  ali i plivanje, ronjenje, treninzi snage, fitnes, ritmika, ples, ekstremne aktivnosti.

Tu su i sportske discipline od gimnastike, badmintona, stonog tenisa, šaha, tenisa, fudbala, do odbojke, košarke i rukometa.

Kroz vežbanja na otvorenom i grupne treninge raznih sportova i aktivnosti, kroz edukativne  i kreativne radionice kod dece se, smatraju organizatori ovog kampa, razvija svest o važnosti bavljenjem sportom i rekreacijom, o vežbanju kao  dobrom preduslovu oko odabira sporta za naredni period, ali i o zdravim stilovima života koji svakako pozitivno utiču ne samo na rast i razvoj, već i na zdravlje dece..

Treninzi i aktivnosti će od 6. do 18. jula biti organizovani na stadionu, fitnes sali, na igralištima u Naselju Borska, Pedagoškoj akademiji i Naselju Cvećara, ali i na Bukovu i Badnjevu.

Svi zainteresovani roditelji svoje dete mogu da za učešće na kampu prijave Ani Ranđelović najkasnije do 20. juna na kontakt telefon 064/ 9899994.