Naslovna Društvo U toku je nagradni konkurs „Piši Deda Mrazu“

U toku je nagradni konkurs „Piši Deda Mrazu“

644
0

I ove godine za decu do 10 godina starosti Javno preduzeće “Pošta Srbije” raspisalo je tradicionalni nagradni konkurs “Piši Deda Mrazu”.

Ilustracija: JP „Pošta Srbije“

Po 18. put Pošta Srbije organizuje Nnagradni konkurs “Piši Deda Mrazu” za devojčice i dečake uzrasta do deset godina.

“U duhu društveno odgovorne prakse, Pošta Srbije i ove godine, uoči najradosnijih zimskih praznika, poziva mališane u avanturu pisanja pisama Deda Mrazu, sa željom da ih kroz pismo, kulturu pisanja i pismenost uvede u svet odrastanja i uz poruku da neguju prave vrednosti i da nikada ne zanemare svoj maštoviti stvaralački potencijal”, navodi se u saopštenju Pošte.

Pojedinačni ili grupni radovi, po slobodnom izboru – crteži, stihovi, priče, poruke, čestitke, želje i slično šalju se pismom do 5. decembra na sledeću adresu: Poštanski pregradak 900, 11000 Beograd 6, sa naznakom: nagradni konkurs „Piši Deda Mrazu”.

Za pojedinačne radove na poleđini rada mora se obavezno naznačiti ime i prezime autora, datum rođenja, adresa i kontakt telefon roditelja, dok je za grupne radove neophodno navesti naziv, adresu i kontakt telefon ustanove, škole ili vrtića, odeljenje ili vaspitnu grupu i broj dece koja su učestvovala u kreiranju rada.

Uz radove se dostavlja i saglasnost roditelja/staratelja za prijavu pojedinačnog rada, ili saglasnost roditelja/staratelja za prijavu posredstvom predškolskih i školskih ustanova.

„Pošta Srbije“ za tri najbolja pojedinačna rada dodeljuje nagrade – trotinet, rolere i hoverbord, dok će tri najbolja kolektivna rada dobiti muzičku liniju.

Obrasce prijava i uslove konkursa pogledajte OVDE.