Naslovna Društvo U susret negotinskim izborima: Nove adrese za pojedina biračka mesta

U susret negotinskim izborima: Nove adrese za pojedina biračka mesta

329
0

Izborna komisija opštine Negotin donela je odluku da zbog nepostojanja tehničkih uslova za održavanje izbora, izmesti biračko mesto broj pet.

Biračko mesto Negotin 5, kako je obrazložila Nadežda Todorović, načelnik Opštinske uprave i sekretar Izborne komisije opštine Negotin, umesto u prostorijama SUR „Zelen bor“, izmešteno je na Autobusku stanicu „Nikolić prevoz“.

Tokom ovogodišnjih predsedničkih izbora zbog nepostojanja tehničkih uslova da se izbori održe, izmeštena su i biračka mesta Negotin 7 i Negotin 11.

Glasanje za birače upisane u birački spisak na biračkom mestu Negotin 7, umesto u sali mesne zajednice u ulici JNA 10, organizovaće se u holu gimnazije, u ulici Hajduk Veljkovoj broj 3.

Birači upisani u birački spisak na BM Negotin 11, najvećem biračkom mestu u opštini, i 24.decembra će glasati u sali Doma „Stanko Paunović“ u Badnjevskoj broj 5. Ranije je ovo biračko mesto bilo u prostorijama restorana u zgradi Vodoprivrednog hidrograđevinskog preduzeća na akcije Negotin, koje se, takođe nalazi u Badnjevskoj ulici.

Promena ima i na biračkim mestima 56 u Rajcu i 69 u Crnomasnici.

Birači koji su dosad glasali u Penzionerskom domu u Rajcu, sada će glasati u prostorijama Osnovne škole „Momčilo Ranković“, dok je biračko mesto broj 69 u selu Crnomasnica izmešteno u Dom kulture u prostorije Penzionerskog kluba, a ranije je bilo u tamošnjoj školi.