Naslovna Politika Parlamentarni izbori 2020. U susret izbornoj tišini intenzivirane aktivnosti: Negotinski radikali o svojim programskim stavovima

U susret izbornoj tišini intenzivirane aktivnosti: Negotinski radikali o svojim programskim stavovima

626
0

U susret izbornoj tišini intenzivirane su aktivnosti političkih partija i koalicija, učesnika izbora, ali i predstavnika opcije koja je za bojkot.

Duž centralne pešačke zone u Negotinu danas su se prolaznicima propagandnim materijalima predstavljali aktivisti stranaka koje su za bojkot izbora i oni koji na njima učestvuju.

Tako su glasilo Srpske radikalne stranke, „Veliku Srbiju“ u kojoj su štampana najvažnija programska načela SRS-a delili aktivisti ovdašnjeg opštinskog odbora sa Dragićem Mitićem, predsednikom negotinskih radikala na čelu.

Dragić Mitić je, inače, i kandidat Srpske radikalne stranke za narodnog poslanika iz ovog kraja, zajedno sa Vinkom Simonović, takođe istaknutom članicom SRS-a iz Negotina.

„Mi nismo stranka na vlasti  da imamo velike budžete i da pravimo kampanju velikih razmera, ali smo svakodnevno u razgovorima sa našim aktivistima i članovima. Danas delimo programske stavove naše stranke podsećajući građane na naše ciljeve u svim oblastima ljudskog rada i života“, navodi kandidat za narodnog poslanika i predsednik Opštinskog odbora SRS u Negotinu, Dragić Mitić.